Guns N’ Roses vetäytyy tauolle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Aikoinaan hurjaa menestystä niittänyt Guns N’ Roses -yhtye jatkaa edelleen uraansa uudella kokoonpanolla 1980- ja 1990-lukujen suosituimpiin kuuluneesta bändistä. Alkuperäisestä bändistä mukana on ainoastaan keulahahmo Axl Rose. Nyt yhtye on jäämässä tauolle.

Asiasta kertoi yhtyeessä soittava Ron ”Bublefoot” Thal, joka toimii tällä hetkellä Guns N’ Rosesin kitaristina. Geeks of Doom -lehden kanssa keskustellut muusikko kertoo, että yhtye ”lepää” tällä hetkellä. Thal ei kuitenkaan sulje pois uuden materiaalin tekemisen mahdollisuutta.

– Guns N’ Roses vaikuttaa lepäävän tällä hetkellä, mutta kaikki voi muuttua ihan milloin tahansa, Ron ”Bubblefoot” Thal kertoi lehdelle.

Mies panostaa tällä hetkellä omiin sooloesiintymisiinsä. Muusikolla on tässä kuussa keikkoja Italiassa, Kreikassa, Albaniassa ja Tunisiassa. Bumblefoot on soittanut kitaraa Guns N’ Rosesissa vuodesta 2006 lähtien.