Lääkäri totesi naisen kuolleeksi – virkosi 42 minuuttia myöhemmin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kahden lapsen äidillä, Vanessa Tanasiolla, on ollut uskomattoman hyvä tuuri. Nainen on noussut onnekkuutensa johdosta otsikoihin ympäri maailmaa. Australialaisnainen on nimittäin selvinnyt elossa sairauskohtauksesta, jonka aikana hänet todettiin kuolleeksi.

Tanasio oli saanut mittavan sydänkohtauksen kotonaan Narre Warrenissa, ja hänet kuljetettiin sairaalaan Melbourneen. Mirror raportoi, että häntä yritettiin elvyttää ambulanssissa matkalla sairaalaan. Perillä Monash Heart Hospitalissa nainen kuitenkin todettiin kuolleeksi.

Kahden lapsen äiti selviytyi koettelemuksestaan hengissä kuin ihmeen kaupalla. LUCAS2-sairaalalaitteen avulla veri yhä virtasi naisen aivoihin sen aikana, kun lääkärit suorittivat hänen sydämelleen hätätoimenpiteen. Kaikkien yllätykseksi 42 minuuttia virallisesti kuolleena ollut nainen tuli tajuihinsa, eikä hänelle ole jäänyt pysyviä vammoja tapahtuneesta.

– Voin mainiosti. Voin uskomattoman hyvin ihmiseksi, joka on ollut kuolleena melkein tunnin, Vanessa Tanasio kertoo lehdelle.