Mikä notkeus! Pussycat venytti joogalla bikinimuotojaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Pussycat Dolls -laulajatar Nicole Scherzinger on ollut viime aikoina otsikoissa myrskyisän rakkauselämänsä tiimoilta. Lempi formulakuski Lewis Hamiltonin kanssa on tällä erää kukkeimmillaan, kun pari takaisin yhteen.

Havaijilla syntynyt Nicole viettää nyt aikaa rantalomalla, jossa huomion ovat saaneet kehon venytysliikkeet. Scherzinger innostui Instagram-palveluun lisäämiensä kuvien perusteella joogaamaan bikiniasussa rannalla. Tähti näytti rentoutuneelta auringossa.

F1-kuski Lewis Hamilton ja Nicole tunnetaan kuuluisana on-off-parina, joka eroaa säännöllisin väliajoin palatakseen taas yhteen. Aiemmin ongelmana julkkisparilla on ollut muun muassa yhteisen romanttisen ajan puute, sillä työ vie heitä aika ajoin eri mantereille.