The Expendables 3 sai uusia supertähtiä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime vuosien suosituimpiin toimintapläjäyksiin lukeutuva The Expendables on saamassa pian kolmannen osansa. Projektin puuhatiimin päämies, toimintakonkari Sylvester Stallone erotti taannoin Bruce Willisin kärkikastista, koska tämä oli hänen mukaansa ahne ja laiska.

Sittemmin mies kertoi Harrison Fordin tulevan mukaan kyseiseen elokuvaan. Nyt Stallone on kertonut elokuvan Facebook-faniryhmälle, että rooleissa nähdään myös Antonio Banderas ja Mel Gibson. Gibsonin roolista mies paljasti sen verran, että tähti tulee näyttelemään armotonta asevälittäjää.

The Expendables 3 -elokuvan tuotanto on parasta aikaa käynnissä. Toimintapätkä näkee suunnitelmien mukaan päivänvalon ensi vuoden elokuussa. Kastissa nähdään vanhan jengin lisäksi myös muun muassa Jackie Chan, Wesley Snipes ja Milla Jovovich.