Chris Brown maalasi Porschensa täyteen graffiteja – tässä naurettava tulos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen r&b-tähti Chris Brown kertoi äskettäin aikovansa keskittyä lähiaikoina pelkästään musiikkiin ja unohtaa kaikki naiset ympäriltään. Sittemmin laulaja ilmoitti kuitenkin kyllästyneensä myös kuuluisuuteen ja siksi aikovansa lopettaa uransa musiikin parissa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Chris Brown tuntuu kuitenkin olevan edelleen tykästynyt graffitien maalaamiseen, siitäkin huolimatta että hänen työnsä eivät juurikaan eroa toisistaan. Nyt 24-vuotias muusikko on maalannut 120.500 euron arvoisen Porsche-merkkisen urheiluautonsa täyteen graffiteja.

Laulajan tyttöystävä Karrueche Tran ei vaikuta olevan yhtä innostunut poikaystävänsä päätöksestä käyttää autoa maalausalustana. Mallikaunotar jakoi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän istuu auton päällä jokseenkin tympääntyneen näköisenä.

Suuri yleisö ei ole vieläkään antanut Chris Brownille anteeksi Rihannan hakkaamista, vaan väkivaltaillan jäljet näkyvät hänen urassaan ja suosiossaan. Mies kirjoitti Twitteriin, että suurin osa amerikkalaista voi huokaista helpotuksesta, sillä miehen uusi X-albumi jää todennäköisesti hänen viimeisekseen.