Amerikkalaismies vilkutti poliiseille – pantiin heti käsirautoihin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Indianan Evansvillessä asuva George Madison Jr. oli ollut pyöräilemässä, kun hän näki poliisin partioauton. Palomiehenä työskentelevä mies tuntee työnsä puolesta paljon paikallisia poliiseja, joten hän tervehti poliisiautoa vilkuttamalla.

Tämä ei olisi kuitenkaan kannattanut, sillä 38-vuotias mies joutui tervehdyksestään nopeasti pulaan. Evansville Courier & Press -lehti raportoi, että poliisit eivät tunteneet Madisonia, ja he tulivat tämän luokse epäluuloisina. Poliisit hyppäsivät autosta, ja vaativat mieheltä selitystä.

– Konstaapeli hyppäsi ulos ja sanoi ”Miksi nostat kätesi ylös meitä päin?”, George Madison Jr. kertoo lehdelle.

Palomiehen mukaan hän yritti selittää tilannetta, mutta poliisi ei antanut hänelle suunvuoroa. Madison tuntee paikallisen poliisipäällikön Billy Bolinin, ja hän yritti soittaa hänelle tilanteen käytyä ahdistavaksi. Partioautostaan nousseet poliisit kuitenkin käskivät tämän laittaa puhelimen pois.

Miehen epäröityä poliisi tarttui häneen. Liike sai Madisonin vavahtamaan, jonka seurauksena poliisi veti tainnutusaseensa esiin. Tämän jälkeen mies painettiin maahan ja hänelle laitettiin käsiraudat. Kun kävi ilmi, kuka palomies oikein on, hänet päästettiin vapaaksi. Suuttunut mies on sittemmin tehnyt asiasta valituksen poliisilaitokselle.