Ben Affleck Batmanin rooliin – hitti vai huti?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman ensimmäisiin ja tunnetuimpiin supersankarihahmoihin lukeutuva Teräsmies, eli Superman, teki tänä kesänä paluun valkokankaille Man of Steel -elokuvan muodossa. Hittielokuvan uutisoitiin äskettäin saavan jatko-osan, jossa mukana seikkailemassa on myös toinen DC Comics -yhtiön suosittu supersankari, Batman.

Ohjaaja Zack Snyderin mukaan sankarit tulevat ottamaan valkokankaalla mittaa toisistaan Batman vs. Superman -nimellä työstettävässä elokuvassa. Batmanin mukanaolo herätti välittömästi spekulaatioita siitä, kuka tällä kertaa esittää suosittua supersankarihahmoa. Nyt arvailut ovat tulleet päätökseen, sillä Oscar-voittaja Ben Affleck on saanut Batmanin roolin, Daily Mail kertoo.

Snyder on kommentoinut valintaa sanomalla, että Affleck tarjoaa mielenkiintoisen vastapainon Henry Cavillin Teräsmiehelle. Näyttelijävalinta sai aikaan heti sen julkaisemisen jälkeen melkoisen kommenttiryöpyn. Moni pohti esimerkiksi Twitterissä, onko Affleckista Batmanin vaativaan rooliin.

Näyttelijäkaunotar Jennifer Garnerin aviomiehenäkin tunnettu näyttelijä sai roolin melko yllättäen. Affleckin nimeä ei oltu nähty listauksissa, joissa uumoiltiin Batmanin uutta esittäjää. Muun muassa Ryan Goslingin, Joe Manganiellon, Richard Armitagen ja Josh Brolinin kaltaiset menestysnäyttelijät olivat ehdokkaina haluttuun rooliin.