Justin Bieber toivoo kaunista vaimoa ja lapsia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime aikoina lukuisissa kohuotsikoissa erilaisten tempausten johdosta nähty teini-idoli Justin Bieber erosi aiemmin tänä vuonna laulajatar Selena Gomezista. Hänen huhutaan kuitenkin löytäneen kainaloonsa uuden rakkaan, mallikaunotar Ashley Mooren.

19-vuotias laulaja on herättänyt viime aikoina runsaasti kohua keskenkasvuiseksi kuvaillulla käytöksellään, mutta laulaja itse kertoo olevansa valmis asettumaan jo aloilleen. Justin Bieber avautui unelmistaan ja elämänarvoistaan In Touch -lehden haastattelussa.

– En malta odottaa, että minulla on kaunis vaimo ja pieniä lapsia juoksemassa ympäriinsä. Nämä asiat ovat kuitenkin Jumalan käsissä, eivät minun, teinitähti kertoo.

– En aio valehdella. On hauskaa olla nuori, rakastua ja olla rakastunut. Äitini opetti minulle, kuinka käsitellä naista oikein. Siksi nautinkin siitä, että voin tehdä mukavia asioita tytölle, Justin jatkaa.

YouTube-videoillaan maailmanmaineeseen vuosia sitten noussut laulaja on lähiaikoina ärsyttänyt huonolla käytöksellään. Poptähden isoäiti Diane Dale kertoi äskettäin olevansa pahoillaan lapsenlapsensa puolesta tämän kohtaaman ahdistelun vuoksi.