Sylvester Stallone suunnittelee Rambo-televisiosarjaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän linjan toimintatähti Sylvester Stallone raivostui taannoin Bruce Willisille tämän kieltäydyttyä roolista tulevassa The Expendables 3 -elokuvassa. Stallone vihjasi Twitter-viestissään Willisin tulleen ahneeksi ja laiskaksi.

Sylvester Stallone työstää siis parhaillaan The Expendables 3 -elokuvaa, mutta lisäksi tähti haaveilee voivansa jatkaa jo neljässä elokuvassa seikkailleen John Rambon tarinaa. Nyt näyttelijä tuovansa Rambon kotikatsomoihin televisiosarjan muodossa.

rambo.jpg

Action-tähti on lyöttäytynyt yhteen tuottaja Avi Lernerin kanssa, joka tuotti vuonna 2008 ilmestyneen neljännen Rambo-elokuvan. Miehet työstävät sarjaa Entertainment One ja Nu Image -tuotantoyhtiöiden kanssa, ja yrittävät parhaillaan kaupitella ideaa televisioyhtiöille. Sylvester Stallonen olisi tarkoitus palata sarjan nimikkorooliin.

Sylvester Stallone näytteli Vietnam-veteraani John Ramboa ensimmäisen kerran vuonna 1982 ensi-iltansa saaneessa First Blood -elokuvassa. Se sai kolme jatko-osaa vuosina 1985-2008, ja hahmosta on myös suunnitteilla uusi videopeli. Aikaisemmin Stallone vihjasi AFP-verkkosivustolle olevansa valmis tekemään vielä viidennen Rambo-elokuvan, jonka lopussa hahmo laskettaisiin haudan lepoon.