Mies ei kykene tuntemaan pelkoa – suorittaa hurjia temppuja tylsistyneenä

Lifestyle · Meri Pulkkinen

Brittiläinen Jordy Cernik olisi muutama vuosi sitten kauhistunut ajatuksesta, että hän hyppäisi laskuvarjolla lentokoneesta. Nyt mies suorittaa hurjia temppuja ilman minkäänlaisia pelkotiloja, sillä hän ei fyysisesti kykene kokemaan pelkoa.

Cernikin tilan aiheuttaa adrenaliinin puute. Mies joutui harvinaisen sairauden johdosta leikkaukseen, jossa hänen aivoistaan poistettiin adrenaliinia tuottava rauhanen. Nyt brittimies suorittaa hyvää hyvyyttään hurjia tempauksia kerätäkseen rahaa hyväntekeväisyyteen, Mirror lehti raportoi.

Mies muun muassa suorittaa laskuvarjohyppyjä ja hyväntekeväisyysjuoksuja. Adrenaliinin puutteella on kuitenkin myös varjopuolensa. Cernikin mukaan hän on esimerkiksi erittäin tylsistynyt ollessaan lastensa kanssa huvipuiston laitteissa, sillä hän ei kykene tuntemaan niiden aiheuttamaa huumaa.