Näin eläkeläiset reagoivat Justin Bieberiin – katso video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime aikoina kohuotsikoissa paistatellut Justin Bieber on kunnostautunut enemmän kyseenalaisilla teoillaan kuin kiltin laulajapojan imagollaan. Nyt YouTubessa nähdään, minkälaisen reaktion kanadalaispoppari aiheuttaa ikäihmisten keskuudessa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Monien teinien idoli ja Telluksen tunnetuin laulajapoika Justin Bieber nousi itse maailmanmaineeseen YouTuben kautta. Hän on saavuttanut jo 19-vuotiaana sen, mistä moni muusikkona koko ikänsä uraa luonut haaveilee. Ikäihmiset eivät kuitenkaan näytä allekirjoittavan hänen saavutuksiaan.

Kolme kertaa Justin Bieberin ikäiset ihmiset pyörittelevät päätään katsoessaan videota siitä, kuinka laulaja voitti taannoin Billboard Music Awardseissa monien hamuaman Milestone-palkinnon.

Kyseisellä pokaalilla kunnioitettiin 19-vuotiaan laulajan luomaa uraa. Lisäksi vanhuksille näytettiin Bieberin omia videoita. Lopuksi varttuneilta kysyttiin, mitä he tietävät kyseisestä artistista. Vastaukset ovat suoraa puhetta ja isovanhempien ikäiset ihmiset arvelevat, että Justin Bieber on jo nyt elämässään totaalisen hukassa.