Tässä hän on! Kim Kardashianin ja Kanye Westin lapsi esiteltiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin, kuinka North West, eli Kim Kardashianin ja Kanye Westin esikoislapsi, viihtyy visusti julkkisperheen kotona katseilta piilossa. Vanhemmat eivät suostuneet myymään tyttärensä ensikuvia edes kolmesta miljoonasta dollarista.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Kanye West näytti tyttärensä kuvan Kim Kardashianin äidin luotsaamassa keskusteluohjelmassa. Kris Jennerin vieraana käynyt Kanye silminnähden kiemurteli tuolissaan ennen kuvan paljastamista. Moni on veikannut, että kuva on näytetty ohjelmassa vain epätoivoisena yrityksenä pelastaa Kris Jennerin oma televisio-ohjelma, joka ei alkuhehkutuksesta huolimatta ole tehnyt läpimurtoa, Huffington Post paljastaa.

Kim ja Kanye laittoivat Northin ensikuvat aiemmin huutokaupattavaksi, ja kaksi julkaisua tarjosi niistä peräti kolme miljoonaa dollaria. North Westin vanhemmat eivät hyväksyneet kumpaakaan diiliä.