Peurat juoksentelivat säikkyinä – riistakamera paljasti syyllisen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Luontokamerat tarjoavat mahdollisuuden päästä kurkistelemaan eläinten maailmaan ilman, että joutuisi väijymään puskissa naamioituneena. Nyt eräs peuroja seuraava kameratallenne näyttää hauskan esimerkin siitä, mitä kaikkea metsässä voi tapahtua.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videolla nähdään muutama peura, jotka kuitenkin lähtevät yhtäkkiä vimmatusti juosten karkuun. Pian selviää, että samaan maisemaan on ilmestynyt myös toisen eläinkunnan edustaja. Monien yllätykseksi nopsajalkaiset sorkkaeläimet pelkäävät tavallista kotikissaa.

Kerroimme taannoin kanadalaisen luontokameran kuvaamasta videomateriaalista, jolla näytettiin selkäänsä rapsuttelevia karhuja. Verkossa on satoja luontokameroita, joita voi seurata myös reaaliaikaisesti kotikoneen näytöltä.