Shaunan etumus jo liian rohkea?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-pupu Shauna Sand on yksi Hollywoodin kohujulkkiksista, jotka poseeraavat usein kuvaajille melko näyttävissä asuissa niin rannoilla kuin julkkisjuhlissakin. Realitytähti tunnetaan myös siitä, että liialliset kauneusleikkaukset ovat tehneet tehtävänsä hänen kasvoilleen.

Eilen Shauna Sand ikuistettiin Hollywoodissa poistumassa B.O.A. Steakhouse -ravintolassa. Ruokailijoilla lienee ollut itsehillinnän paikka, sillä Shaunan asun etumus suorastaan vaatii katseita osakseen.

41-vuotias Shauna Sand on kunnostautunut myös opillisella tiellä, sillä neitokainen on saavuttanut korkeakoulututkinnon kansainvälisen liiketoiminnan koulutusohjelmasta Pariisissa. Nykyään hän on aikansa seksisymboli ja osallistuu parhaillaan ranskalaisen Hollywood Girls -realitysarjan kuvauksiin.