Cheek Arhinmäen haukuista: ”Sai mun äidin itkemään”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin yksittäinen artisti on ollut jo jonkin aikaa räppäri Cheek, joka on niittänyt myös kuluvana kesänä menestystä niin keikkalavoilla kuin musiikkilistoillakin. Eilen Cheek esiintyi loppuunmyydyssä hiphop-tapahtumassa Tampereella.

Blockfesteillä Cheek esitti myös uuden kappaleensa nimeltä Vihaajat vihaa. Kyseessä on kappale, joka on osoitettu artistia kritisoiville tahoille. Ennen keikkasetin alkupuolella kuultua kappaletta Cheek kommentoi viimein myös kulttuuriministeri Paavo Arhinmäen Gloria-lehdessä julkaistua lausuntoa, jossa ministeri kritisoi räppäriä poikkeuksellisen suoraan. Cheek ei ollut mielissään kommentista.

– Mua ei ole ikinä vihaajien vihapuheet kiinnostanut yhtään. Mutta se, että tollanen lausunto sai mun äidin itkemään, niin se meni tunteisiin mulla, Cheek totesi välijuonnossaan.

Nyt ensimmäistä kertaa esitetyssä Vihaajat vihaa -kappaleessa riimitellään vahvasti samaisesta haters gonna hate -aihepiiristä.

– Vihaajat vihaa, meitsi vain takas vilkuttaa, antaa niiden hiillostaa, ei vois vähemmän kiinnostaa, kappaleessa lauletaan.