Daft Punkin suosio kiihtyy: Get Lucky 100 miljoonaa kertaa Spotifyssä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Daft Punk on ollut yksi tämän kesän suosituimmista yhtyeistä kun se julkaisi uuden Get Lucky -kappaleen juuri sopivasti keväällä. Uuden levyn innoittamana myös vanhat tutut Daft Punk -hitit ovat nousseet radioiden ja ihmisten soittolistoille. Nyt Spotify on julkaissut tilastoja yhtyeen menestyksestä.

Musiikkipalvelun tilastojen mukaan Get Lucky -hittikappaletta on kuunneltu palvelussa jo yli 100 miljoonaa kertaa. Kyseessä on Spotifyn historian kuunnelluin kappale. MusicAllyn mukaan yhtyeellä on myös Spotify-ennätys eniten 24 tunnin sisään kuunnellusta kappaleesta.

Yhtyeen huippusuosio ei rajoitu vain Spotify-palveluun. Get Lucky -megahittiä on kuunneltu myös YouTubessa melko kiitettävästi, sillä kappaleella on tällä hetkellä yli 110 miljoonaa kuuntelukertaa. Kappale oli myös vuoden 2013 ensimmäinen single, jota myytiin Isossa-Britanniassa yli miljoona kappaletta.

Daft Punk koostuu kahdesta ranskalaisesta muusikosta, Guy-Manuel de Homem-Christosta ja Thomas Bangalterista. Duon tunnetuimpia kappaleita ovat Get Luckyn lisäksi Around the World, One More Time ja Robot Rock. Yhtyeen seuraava single tulee olemaan Lose Yourself To Dance, ja sillä kuullaan Get Luckyn tavoin vierailevana tähtenä Pharrell Williamsia.