Kaukosäädintä luultiin aseeksi – 18 aseistettua poliisia iski kotiin

Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Elokuvissa ja televisiosarjoissa nähdään välillä toimintakohtauksia, joissa tummiin pukeutuneet ja aseistautuneet poliisit ryntäävät voimalla sisään. Arkielämässä tämä on kuitenkin hyvin harvinaista. Eräs brittimies sai kuitenkin kokea, miltä tuntuu herätä poliisin ryntäykseen.

Keith Abrahams oli juuri nukahtanut, kun 18 aseistettua poliisia ryntäsi hänen makuuhuoneeseen. Mies ja tämän kumppani Michelle Malone ohjattiin Herefordissa sijaitsevasta talostaan poliisiautoon aseilla uhaten. Järkyttyneellä trukkikuskilla ei ollut mitään hajuakaan siitä, minkä takia poliisit ryntäsivät heidän kotiinsa, Metro kertoo.

Abrahams oli aiemmin samana iltana soittanut kumppanilleen ambulanssin, koska tämä oli saanut paniikkikohtauksen. Paikalle saapunut ensihoitaja oli luullut nähneensä brittimiehellä aseen, ja lähdettyään talosta hän oli soittanut poliisille. Vaarallinen ase paljastui kuitenkin poliisin tutkinnaksi television kaukosäätimeksi. Pariskunta on valittanut tapauksesta West Percian poliisilaitokselle.

– Poliisi kertoi meille että ensihoitaja oli nähnyt Keithin pitelevän 25 senttimetrin tuliasetta – kaukosäädintä. Huone oli hämärä, mutta en vain voi ymmärtää miten sen voi sekoittaa aseeseen, Michelle Malone kummastelee Metrolle.