Rihanna osti veljelleen synttärilahjaksi 120 000 euron ökyauton

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popkaunotar Rihannalla riittää taskussaan kolikoita ja tilillään katetta, jolla voi ostella kaikenlaista tähden elämään sopivaa. Nyt neitokainen on tuhlannut rahojaan Mercedes-Benz -urheiluautoon.

Pour It Up -singlen esittäjä osti yli 120.000 euron arvoisen ökykaaran veljelleen Rajad Fentylle tämän 16-vuotissyntymäpäivän kunniaksi. Pikkuveli saa ajaa autoa äiti Monica Brathwaiten tiukan valvonnan alla, koska nuorukaisella ei ole vielä ajokorttia.

– Rihanna yllätti hänet mustalla Mercedeksellä. Se on erittäin hieno. Hän oli aivan ihastuksissaan, vaikka ei voikaan ajaa autoa kuukausiin ilman, että äiti istuu matkustajan penkillä, kertoi lähde Daily Star -lehdelle.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Rihanna käyttää rahojaan kalliisiin lahjoihin. Hän osti maaliskuussa 23-vuotiaalle veljelleen Rorreylle merenrantatalon Barbadokselta. Hän myös antoi veljelle rahaa, jotta tämä voisi käynnistellä omaa rap-uraansa GQ-nimellä.