Erikoinen salakuljetustapa – odottamaton lopputulos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Salakuljettajat keksivät jatkuvasti uusia tapoja, joiden avulla he saisivat vietyä esimerkiksi huumeita maasta toiseen ilman, että jäisivät siitä kiinni rajalla. Nyt eräs neropatti luuli keskineensä pomminvarman keinon salakujettaa kannabista Kanadasta Yhdysvaltoihin.

Jesse Zunti oli nimittäin päättänyt viedä keskellä yötä liki neljä kiloa huumeita veden pinnan alapuolella Yhdysvaltoihin Saint Clair -jokea pitkin. Mies oli sonnustautunut täyteen sukellusvarustukseen, kun Yhdysvaltojen rajavartiolaitos huomasi hänet valvontakameroista.

Rajavartijat olivatkin odottaneet miestä rannalla, jossa he myös pidättivät 24-vuotiaan sukeltajan. Rajavartijat olivat myös huomanneet miehen kantavan mukanaan pakettia. Kantamus löytyi myöhemmin ja se osoittautui vesitiiviiksi ämpäriksi, johon oli pakattu noin neljä kiloa marihuanaa, Gawker uutisoi.