Teinipoika ei uskonut isänsä kuolleen – oli oikeassa!

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Uutisissa kerrotaan verrattain usein ihmetapauksista, joissa kuolleeksi julistettu henkilö onkin herännyt eloon esimerkiksi omissa hautajaisissaan. Nyt Anthony Yahle -niminen mies palasi takaisin rajan takaa sairaalahuoneessaan.

Dramaattisten tapahtumien päänäyttämöllä Kettering Medical Centerissä Yahlen 17-vuotias Lawrence-poika ei suostunut uskomaan isänsä kuolemaan. Hän ryntäsi sairaalahuoneeseen, kun lääkärit kertoivat, ettei miestä pystytty enää elvyttämään.

– Isä, sinä et kuole tänään, sanoi Lawrence isälleen huoneessa.

Hetkiä myöhemmin Anthony Yahlen sydänmonitori näytti elon merkkejä. Lääkärit kykenivät elvyttämään miehen 45 minuuttia sen jälkeen, kun hänen sydämensä oli pysähtynyt ja hänet oli jo julistettu kuolleeksi. Isä ei omien sanojensa mukaan muista mitään ihmeellisistä tapahtumista, uutisoi ABC News -sivusto.