UFO tallentui turistin videolle Taj Mahalin yllä

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Avaruuden mystiset ulottuvuudet kiinnostavat ihmisiä siinä määrin, että usein kun taivaalla nähdään kohde, joka ei ole lintu tai lentokone, syntyy jonkinasteista spekulaatiota ufoista. Viimeisin kyseenalainen havainto tehtiin Intiassa kuuluisan Taj Mahalin yllä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

YouTube-videolle tallennettu näky paljastaa tunnistamattoman lentävän esineen, joka näkyy pätkällä Agrassa Taj Mahalin rakennusten yläpuolella. Videosta uutisoitiin aluksi virheellisesti, että se on Intian armeijan kuvaama. Maan armeija raportoi kyllä ufohavainnoista, mutta ne sijoittuivat Intian ja Kiinan rajalle.

Tapauksilla ei ole yhteyttä toisiinsa MSN News -sivuston virheellisestä raportoinnista huolimatta. Videolla esine ei näytä liikkuvan taivaalla, jonka vuoksi se onkin herättänyt keskustelua siitä, josko kysymyksessä olisikin vain kameran linssille tallentunut kärpänen.