Suoraan catwalkeilta: Kuusi kuumaa muotivinkkiä syksyyn!

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muotinäytöksissä nähdään yleensä sellaisia luomuksia, joita kadun tavalliset tallaajat pystyvät vain harvoin käyttämään. Vaatehuoneen ja kosmetiikkakaaapin sisällön voi kuitenkin kätevästi muuttaa vuoden 2013 syksyn muotiin sopivaksi, sillä tarjolla on myös helppoja kauneusvinkkejä.

Huffington Postin muotitiimi listasi kuusi kauneusvinkkiä tulevaan syksyyn. Yksi vallitsevista kauneustrendeistä on massiivisen kokoiset hiukset. Marc Jacobs, Kate Spade ja Diane Von Furstenberg ovat ainakin kävelyttäneet syksyn catwalkeille superkokoisiin kampauksiin varustettuja malleja. Näyttävän kampauksen saa aikaiseksi esimerkiksi lämpörullilla ja

tupeerauksella.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Silmiin meikataan tänä syksynä sinistä. Siinä missä viime vuosina on luomivärissä suosittu utuista smoky eye -lookkia, tuputellaan nyt luomiin sinisen, violetin ja kullan sävyjä. Meikkiin kuuluu myös voimakas maskara ja paksut silmärajaukset.

Kynsilakoissa ei sen sijaan ole tänä syksynä erityistä muotiväriä, kunhan kynsiin laitettava sävy on mattaa. Kimaltelevat lakat ovat nyt poissa muodista. Kulmakarvat saavat sen sijaan olla tuuheat, mutta hyvin hoidetut. Paksuja kulmakarvoja voi panna aisoihin esimerkiksi kulmakarvavahan avulla.

Mikäli hiuksia ei jaksa tupeerata joka päivä suureksi pehkoksi, voi takaraivolle harjata tiukan poninhännän. Hiukset tulee laittaa siististi kiinni siten, että poninhäntä on takaraivon alapuolella ja lähes niskassa. Tiukkoja kampauksia nähtiin muun muassa Alexander Wangin muotinäytöksessä.

Viimeisenä kauneusvinkkinä listataan huulten väri, joka tänä syksynä on tumma ja lähes suklaisen ruskea. Esimerkiksi Phillip Limin muotinäytöksen malleilla nähtiin hyvin tummat huulet asianmukaisine rajauksineen. Tummat huulet näyttävät hyvältä jokaisen ihonvärin kanssa, ja sopivat syksyn yleisimpään asuun, eli nahkatakkiin.