Nerokas pikkukoira leikkii purolla ja pallolla – söpö video ihastuttaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Älykkäät eläimet jaksavat ihastuttaa ihmisiä ja yleensä verkossa esitellään elukoiden oppimia temppuja hauskoissa videoissa. Nyt videotähdeksi pääsee pieni japanilainen koira, joka on keksinyt oivan tavan viihdyttää itseään.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Pikkukoira nimittäin kipittää pallo suussaan puron yläjuoksulle, tiputtaa leikkikalun veteen ja seuraa, kun vaaleanpunainen pallo seilaa veden mukana takaisin puron alajuoksulle. Koira hyppelehtii kivillä, toistaa saman uudestaan ja nauttii leikistään.

Kerroimme hiljattain Jumpy-nimisestä koirasta, jolle on opetettu perinteisten istumisen ja pyörähtämisen lisäksi esimerkiksi peruuttaminen ja takaperinvoltti. Jumpy osaa myös sukeltaa ja napata frisbeen ilmasta.