Pojat leikkivät sotaa – henkilökunta ilmoitti kouluampumisesta

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Kouluampumistapauksia sattuu aika ajoin maailmalla, ja niitä on valitettavasti nähty myös Suomessa. Tapaukset herättävät aina järkytystä väestössä, minkä takia ihmisistä on tullut tarkempia mahdollisten uhkien suhteen.

Nyt viimeisin tragikoominen tapaus on sattunut Clevelandissa, jossa tieto leluasetaistelusta aiheutti kokonaisen koulun sulkemisen. Väärinymmärretty tekstiviesti kirvoitti lukijansa, kirkon sihteerin tyttären, tekemään hätäilmoituksen kouluampumisuhkauksesta, joka sai poliisit toimimaan nopeasti.

Open Door Christian -koulun henkilökunta hämmentyi, kun opinahjon ovet suljettiin keskiviikkona päivän ensimmäisen tunnin aikana. Virkavalta sai kuitenkin pian selville, että kyse oli kirkon alueelle sovitusta leikkimielisestä taistelusta, joka suoritettaisiin Nerf-leluaseilla. Koulu pysyi suljettuna 15 minuuttia, minkä jälkeen päivä jatkui taas normaaliin tapaan, uutisoi Huffington Post -lehti.