IS: Sauna Open Airin ja konserttien järjestäjä konkurssiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella vuosien ajan järjestetty Sauna Open Air on ollut viime vuosina vakavissa talousvaikeuksissa, ja viime vuonna tapahtuma jätettiin kokonaan väliin heikon menestyksen vuoksi. Nyt Ilta-Sanomat kertoo, että tapahtumaa järjestänyt yritys on haettu konkurssiin.

Lehden tietojen mukaan PartySan Pro­duc­tion haettiin konkurssiin viime torstaina. Sauna Open Airin lisäksi yritys on järjestänyt runsaasti yksittäisiä konsertteja, kuten Red Hot Chili Peppersin jättikonsertin Tampereen Ratinassa.

Viime Sauna Open Air tapahtuma vietti siis välivuotta, ja päättyvän kesän festivaali keräsi vain noin 13.000 katsojaa. Yleisöä ei vetänyt paikalle edes se, että kotimaiset suosikkiyhtyeet Stratovarius, Nightwish ja Children of Bodom nousivat samalle lavalle samana päivänä.

Metallimusiikkiin ja raskaaseen rockiin keskittynyt Sauna Open Air on järjestetty vuodesta 2004 alkaen. Festivaaleilla ovat vuosien saatossa esiintyneet muun muassa Ozzy Osbourne, Mötley Crüe, Judas Priest ja eturivin kotimaiset alan orkesterit.