Lentokoneisiin lapsivapaa K12-vyöhyke

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni lentokoneilla pitkiä matkoja matkustanut tietää, että yksi ehkä eniten pahennusta tuottava asia on kovaäänisesti itkevä lapsi. Nyt Singapore Airlines on ottanut käyttöön lisämaksullisen alueen, jonne ei päästetä huutavia pienokaisia.

Lapsivapaalle alueelle pääsee istumaan vajaan 12 euron lisämaksulla. ScootinSilence-nimiselle alueelle ei oteta ollenkaan alle 12-vuotiaita matkustajia. Alue käsittää lentokoneen economy-luokan seitsemän ensimmäistä penkkiriviä, Daily Mail raportoi.

Singapore Airlines lentää tällaisilla lennoilla muun muassa Sydneyyn ja Kaliforniaan. Yrityksen toimitusjohtaja sanoo, että lapsineen matkustaville on edelleenkin tarjolla vanhoja tuttuja etuoikeuksia, ja heidät sijoitetaan lentokoneen takaosaan istumaan. Kyseessä ei ole kuitenkaan ensimmäinen lapsivapaita alueita lentokoneestaan tarjoava yhtiö.