Mies sai aivohalvauksen – ei pysty enää tuntemaan surua: ”Olen koko ajan iloinen”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Jokainen meistä toivoo varmasti välillä, että arki sujuisi hauskemmissa merkeissä ainaisten kiireiden ja velvollisuuksien sijaan. Malmcolm Myatt -niminen brittimies elää juuri tällaista elämää. 68-vuotias eläkeläismies ei nimittäin kykene tuntemaan ollenkaan surua.

Tila johtuu miehen saamasta aivohalvauksesta. Myatt sai halvauksen vuonna 2004 ja hän vietti sen johdosta 19 kuukautta sairaalassa. Brittimiehen aivojen etuosa koki pysyviä vammoja, joiden seurauksena hän ei enää kykene kokemaan surua, Mirror-lehti kertoo.

Eläkkeellä oleva mies kertoo, ettei itse huomaa kokevansa pelkästään iloa. Myattin vaimon Kathin mukaan tämä kuitenkin herättää huomiota tavallisesta poikkeavalla käytöksellään. Varsinkin hautajaisissa miehen vitsailu ja naureskelu koetaan erikoisena.

– En ole koskaan masentunut. Olen mieluummin koko ajan iloinen kuin toisinpäin. Nykyään en enää juuri edes huomaa etten koe surua. Muut ihmiset katsovat minua hassusti. Aivoissa on oltava kohta joka muistaa vitsit. Rakastan niiden kertomista, iloinen Malcolm Myatt kertoo lehdelle.