Demi mukaan Subin hittisarjaan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Huippusuositun Glee-nuorisosarjan kuviot menivät äskettäin uusiksi sen päätähden Cory Monteithin äkillisen kuoleman takia. Suosikkiohjelman kuvaukset on kuitenkin saatu käynnistettyä. Äskettäin uutisoitiin, että American Idol -tähti Adam Lambert liittyy sarjan näyttelijäkastiin.

Nyt Monteithin kuoleman kanssa painiva sarja on saanut riveihinsä jälleen uuden hittiartistin. TVLine-sivusto uutisoi, että X Factor -tuomarinakin lähiaikoina nähty laulajatar Demi Lovato tullaan näkemään sarjassa sen tulevalla tuotantokaudella. Piakkoin 21 vuotta täyttävä näyttelijä-laulaja tulee esittämään newyorkilaista taiteilijaa Dania.

Sivuston lähteiden mukaan Lovato nähdään ainakin kuudessa jaksossa. Laulajatar tulee esittämään niin ikään menestyslaulaja Adam Lambertin esittämän hahmon kilpailijaa. Kyseessä on amerikkalaiskaunottaren suurin rooli sen jälkeen, kun hänen Disney-kanavalla esitetty Sonny with a Chance -sarjansa päättyi kaksi vuotta sitten.