Kelly Brook uhkeana kampaajalla – myös pettämiskohun keskellä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Harva joutuu elämänsä aikana vastaavaan tilanteeseen kuin brittiläinen kohukaunotar Kelly Brook. Neitokaisen lempi rugbypelaaja Danny Ciprianin kanssa sai juuri uusia käänteitä, kun miehen kerrottiin pettäneen tähteä samanaikaisesti jopa kuuden naisen kanssa.

Nyt Kelly on kuitenkin hetkeksi jättänyt kohun taakseen ja varastaa huomion sen sijaan tutuksi tulleella elementillä – rinnoillaan. Neitokainen julkaisi Instagram-blogissaan otoksia, joissa hän valmistautuu turkkilaisen Axe Apollo -tuoksumainoksen kuvauksiin.

Julkkiskaunotar ei pettämisen paljastuessa katsonut hyvällä Ciprianin ilmi tulleita seikkailuja, vaan otti ohjat omiin käsiinsä. Kelly soitti jokaiselle poikaystävänsä kanssa häntä pettäneelle naiselle. Neitokainen sai naisten numerot löytämästään salaisesta puhelimesta. Cipriani oli käyttänyt piilottelemaansa matkapuhelinta naisten kanssa viestittelyyn.