Rihanna maastohaalareissa – rintaliivit jäivät kotiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Popkaunotar Rihannalla herätti varsin hilpeällä tavalla huomiota taannoisessa MTV Video Music Awards -gaalassa, sillä hänet kuvattiin sattumalta pahanteossa. Laulajatar otti nimittäin kourallisen popcornia ja pani sen edessään istuneen nuoren naisen penkille. Tilanne tallentui videolle.

Nyt Rihanna on kuitenkin kuvattu toisenlaisissa, enemmän tähden imagoon sopivissa merkeissä. Tähti nähtiin New Yorkin JFK-lentokentällä koko vartalon peittävässä, maastonvärisessä haalarissa. Tyylilleen uskollisesti tähti kuitenkin piti erikoisen vaatekappaleen edessä olevaa vetoketjua varsin alhaalla, paljastaen etteivät rintaliivit kuuluneet hänen varustukseensa tälläkään kertaa.

Rihannan vastikään Suomeen päättynyt kiertue oli täynnä draamaa ja nainen sai enemmän noottia kuin kunniaa esiintymisistään, sillä hän saapui lähes kaikille Euroopan keikoille myöhässä. Kiertueen viimeinen keikka Suomessa sujui kuitenkin erittäin hyvin. Sittemmin Rihanna on lomaillut ja viettänyt aikaansa Barbadoksella yhdessä ystäviensä kanssa.