18-vuotiaan alusvaatemallin pimeä puoli – sytytti 15 autoa palamaan!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alusvaatemalli Rose Cohenin silmiinpistävin ulkoinen ominaisuus lienee hänen palavan punaiset hiuksensa. Valitettavasti neitokaisella näyttää olevan taipumus sytyttää tuleen muutakin kuin miesten sydämiä.

Floridan Boca Ratonissa asuva Rose Cohen pidätettiin nimittäin lauantaina 24. elokuuta miespuolisen epäillyn kanssa. Viranomaisten mukaan 18-vuotias tyttö ja 21-vuotias nuori mies laittoivat kahden muun henkilön kanssa paperia autojen katoille ja bensatankkeihin, ja sen jälkeen sytyttivät ajoneuvot tuleen.

Ilkivallantekijät jäivät kiinni valvontakamerakuvan avulla. Rose Cohenin hallusta löydettiin Sun-Sentinel -verkkosivuston mukaan kahdeksan bensatankin korkkia, ja hän myönsi myöhemmin auttaneensa noin 15 auton palamaan sytyttämisessä.

Ennen tuhopolttajaksi ryhtymistä Rose Cohen kokeili siipiään alusvaatemallina. Neitokaiselta löytyy oma sivu ModelMayhem-verkkosivustolta, jossa Rose kertoo olevansa valmis myös muun muassa fetissi, erotiikka ja cosplay-valokuviin.