Simon Cowell jättää työelämän – ryhtyy kokopäiväiseksi isäksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vasta äskettäin musiikkimoguli Simon Cowell oli sitä mieltä, että hän ei voi jatkaa suhdettaan laspensa äiti Lauren Silvermaniin. Silti mies on kertonut olevansa ylpeä isäksi tulemisesta ja nyt hän on päättänyt perustaa Silvermanin kanssa oikean perheen.

Pariskunta nähtiin hiljattain viettävän aikaa käsi kädessä. Nyt 53-vuotias Cowell on kertonut, että tahtoo kasvattaa lapsensa 36-vuotiaan Silvermanin kanssa perheenä. Vaikka People-lehden mukaan Simon ei ole koskaan aiemminolettanut, että hänelle kävisi näin, on mies silti aina haaveillut omista lapsista.

Simon tahtoo olla hyvä isä ja hänen mielestään se onnistuu vain kasvattamalla lapsi perheenä Laurenin kanssa. Lähipiirin mukaan miljonääri-isälle on tärkeää, että hänen jälkikasvullaan on tasapainoinen koti ja kasvatus. Miehen otaksutaan hiljentävän työtahtiaan viimeistään kuusikymppisenä, jolloin Simonin kerrotaan ryhtyvän kokopäiväiseksi isäksi. Pariskunta ei ole myöskään sulkenut pois avioliittomahdollisuutta.

Laurenin äiti on julkisesti syyttänyt tytärtään hankkiutuneen tahallaan raskaaksi miljonääri-Simonille. Musiikkibisneksellä uransa luonut Cowell on tunnettu miljonääri, ja viime vuonna hänen omaisuuden arvon kerrottiin olevan 350 miljoonaa dollaria. Raskaana oleva Lauren Silverman on newyorkilainen seurapiirihenkilö.