Uskomaton kuva leviää Facebookissa – Tarja Halonen kuvattiin tonkimassa roskia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen entinen presidentti Tarja Halonen on aina ollut tunnetusti lähellä kansan syviä rivejä, mutta nyt eräässä nettikuvassa selviää kuinka lähellä. Halonen nähdään nimittäin parhaillaan verkossa nopeasti leviävässä valokuvassa tonkimassa roskia kuormalavalta.

Kuvassa Halonen ja kolme muuta ihmistä tutkivat mitä roskalavalta löytyy, ja entisellä presidentillä on kädessään jonkun pois heittämä käytetty kattila. Halonen näyttää tutkivan kattilaa ajatellen, että sille voisi vielä keksiä käyttöä. Katso kuva tästä.

Kuvasta uutisoi ensimmäisenä Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelma. Ilta-Sanomien mukaan kuva on aito, sillä Halosen assistentti on vahvistanut asian. Hän kertoi lehdelle, että kattila jäi roskalavalle, mutta valokuvakehyksen Halonen otti mukaansa.