Hayden Panettieren muodonmuutos – tunnistatko kuvasta?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Heroes-sarjan kaunotar Hayden Panettiere ei ole kyseisen menestysohjelman jälkeen tehnyt juurikaan huippurooleja. Sen sijaan neitokaisen yksityiselämän käänteet ovat päätyneet useammin lehtiotsikoihin.

Eksänsä Wladimir Klitschkon kanssa yhteen palannut Hayden on nyt päässyt paparazzien huomion kohteeksi toisen syyn takia. Tähti nimittäin vaihtoi tyyliään ja leikkautti itselleen otsatukan. Lyhyeen mekkoon, punaisiin korkokenkiin ja punattuihin huuliin turvautunut Panettiere onnistui olemaan otoksissa paljon 24 ikävuottaan aikuisempi.

Hayden Panettiere esiintyi kyseisessä asussa David Lettermanin keskusteluohjelmassa. Neitokaisen repertuaariin kuuluu TV-sarjojen lisäksi elokuvia. Hän on esimerkiksi näytellyt elokuvissa Kasvukipuja, Salamaseepra, Anna Palaa 3 ja Scream 4.