Nicole Scherzinger huipputimmissä bikinikunnossa Havaijilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pussycat Dolls -laulajatar Nicole Scherzinger on ollut viime aikoina otsikoissa myrskyisän rakkauselämänsä tiimoilta. Nyt tähti on kuitenkin palannut yhteen ex-poikaystävänsä, formulakuljettaja Lewis Hamiltonin kanssa.

Nicole Scherzinger viettää parhaillaan rantalomaa synnyinseudullaan, Havaijilla. Auringosta nauttiva poptähti on jakanut Instagram-sivullaan joukon kuvia, joissa hänet nähdään viettämässä rantaelämää bikineissä ja punaisessa lippiksessä.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

F1-kuski Lewis Hamilton ja Nicole tunnetaan kuuluisana on-off-parina, joka eroaa säännöllisin väliajoin palatakseen taas yhteen. Aiemmin ongelmana julkkisparilla on ollut muun muassa yhteisen romanttisen ajan puute, sillä työ vie heitä aika ajoin eri mantereille.