Mikä taituri! Papparainen esittelee upeita footbag-taitojaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kesäisin puistoissa voi nähdä leppoisaa väkeä footbagin kanssa pelailemasta. Kyseessä on pieni hiekalla, muovikuulilla tai metallirakeilla täytetty pallo, jota pidetään ilmassa jaloilla pomputellen. Nyt eräs amerikkalainen mies näyttää videolla mallia footbagin hallintataidoistaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

YouTube-käyttäjä h4x354x0r on noussut hetkessä pienimuotoiseksi videohitiksi, kun hänen verkkoon julkaisemansa video lähti leviämään ympäri internetiä nopeasti. Mies esiintyy videolla ilman paitaa pelkissä shortseissa ja pomputtelee taidokkaasti footbagia musiikin tahdissa.

Suomen footbag -liiton nettisivujen mukaan suomalaiset sijoittuivat palkintosijoille äskettäin kisatuissa footbagin mm-kilpailuissa. Footbag jakautuu kahteen kilpailumuotoon: freestyleen ja verkkofootbagiin.