Miehet vahvistivat: Pyjama on naisella pitsiasua seksikkäämpi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Naiset saattavat hemmotella kumppaniaan ostamalla iltojen iloksi seksikkäitä yöpaitoja ja alusvaatteita, jotka päällä he sitten keikistelevät uroksille ennen nukkumaanmenoa. Nyt on kuitenkin selvinnyt, että miehet toivovat tavallista flanellipyjamaa neitokaisten päällä.

Naisten on siis turha etsiä itselleen silkkisiä pitsivaatteita yöasusteeksi, koska 37 prosenttia miehistä pitää enemmän naisesta pyjama päällä. Pyjama on miesten mielestä suloinen asu makuuhuoneeseen ja toiset pitävät sitä jopa seksiasuja kiihottavampana.

Seksikkäät alusvaatteet olivat kuitenkin heti toisena suosikkina kyselyssä, ja 32 prosenttia kaksilahkeisista vaalii niiden nimeen. Kolmanneksi seksikkäimpiä ovat paitulit tai yöpaidat, ja näidenkin tulisi olla miesten mielestä mahdollisimman niukkoja.

Vain 16 prosenttia miehistä tahtoo, että heidän kumppaninsa nukkuu alastomana. Naiset sen sijaan suosivat miehillään pelkkiä boksereita tai alushousuja sängyssä. Ergoflexin toteuttamaan kyselyyn vastasi 1.912 yli 18-vuotiasta miestä ja naista.