Justin Bieber yllätti – uskaltautui veteen haiden sekaan! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen pop-sensaatio Justin Bieber on ollut viime aikoina otsikoissa esimerkiksi uuden sydänkäpysensä ja kaahailujensa vuoksi. Teinitähti omisti taannoin käsivarteensa ottamansa silmätatuoinnin äidilleen, sillä laulajalla tiedetään olevan lämmin suhde vanhempaansa.

19-vuotias laulaja viettää parhaillaan ansaittua lomaa Barbadoksella ennen paluutaan keikkalavoille. Justin Bieber on auringosta nauttimisen ohella ehtinyt myös esimerkiksi kohdata pelkonsa uimalla meressä haiden kanssa. Teinitähden tempaus ikuistettiin myös valokuviksi.

Laulajan fanien onneksi ja vihamiesten pettymykseksi kyseiset hait olivat tosin ihmisille vaarattomia viiksihaita. Bieber paljasti aikaisemmin pelkäävänsä kuollakseen haikaloja. Hän kertoi Extra-lehdelle välttelevänsä pelkonsa vuoksi meressä uimista.