Seksikkäimmät kasvissyöjät valittiin – tässä tulos

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Eläinten oikeuksia ajava PETA valitsi taannoin tämän vuoden seksikkäimmät kasvissyöjät. Järjestön tittelit annettiin Kristen Bellille ja Dax Shepardille. Nyt järjestön Yhdysvaltojen nuortenosasto on äänestänyt sivuillaan heidän mielestään seksikkäimmistä julkkiskasvissyöjistä.

Nuorten mielestä The Wanted -poikabändissä ihastuttava Jay McGuiness on tämän vuoden seksikkäin mieskasvissyöjä, Female First uutisoi. Naisten sarjassa voitti amerikkalainen näyttelijäkaunotar Zendaya. Äänestys suoritettiin Peta2.com-sivustolla.

McGuiness on ollut eläinten ystävä jo nuoresta pojasta lähtien ja hän omistaa Neytiri-nimisen lemmikkiliskon. Laulajatähti päihitti äänestyksessä Fall Oyt Boy -yhtyeen Andy Hurleyn, näyttelijäkomistus Jared Leton ja koomikko Russel Brandin. Amerikkalaiskaunotar Zendaya sen sijaan nappasi tittelinsä muun muassa Anne Hathawayn ja Alicia Silverstonen edestä.

Nuorten antama titteli on aiemmin mennyt esimerkiksi Christofer Drewille ja Olivia Wildelle. PETA-eläinoikeusjärjestön seksikkäimmän julkkiskasvissyöjän tittelin ovat myös voittaneet muun muassa Jessica Chastain, Kristen Wiig, Russell Brand, Carrie Underwood, Prince, Natalie Portman, Leona Lewis ja Alicia Silverstone.