Odottamaton näky rannalla – LMFAO-tähti joogasi alushoususillaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippusuositun LMFAO-yhtyeen hajoamisen jälkeen yhtyeen jäsenet ovat jatkaneet sooloprojektien parissa. 37-vuotias Redfoo deittailee parhaillaan tennispelaaja Victoria Azarenkaa ja valmistelee debyyttialbumiaan.

Mies julkaisi viime vuoden joulukuussa ensimmäisen Bring Out the Bottles -singlen. Sittemmin räppäri on nähty Australian X Factor -ohjelman tuomarina televisioshow’n viidennellä kaudella. Julkkis on nyt ikuistettu Australian Bondi Beachilla joogan parissa.

Redfoo onnistui antamaan paparazzeille kuvattavaa temppuilemalla koomisen näköisissä asennoissa rannalla. Yllään miehellä oli pelkät alushousut. Mies kuvasi mitä ilmeisimmin samaan aikaan La Freak -vaatemallistonsa mainoskuvia.

Elektro hop -yhtye LMFAO koostui aikanaan Stefan Kendal Gordysta ja Skyler Husten Gordysta, jotka esiintyvät taiteilijanimillä Redfoo ja Sky Blu. Yhtyeen jäsenet ovat Motown-levy-yhtiön Berry Gordyn poika ja pojanpoika. Bilemusiikissa kunnostautuneet räppärit julkaisivat kaksi albumia Party Rock ja Sorry for Party Rocking, joista jälkimmäinen sinkosi heidät maailmankuuluisuuteen hiteillään Sexy and I Know It ja Party Rock Anthem.