Autotallista tehtiin asunto – hintapyyntö 290 000 euroa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Asuntojen hinnat ovat tunnetusti aivan päätähuimaavan korkeita maailman miljoonakaupunkien sydämissä. Sama tilanne on myös Lontoossa Isossa-Britanniassa. Vaikka kaupungin asuntojen korkeat hinnat ovatkin tiedossa, on nyt yksi myynti-ilmoitus silti herättänyt ihmetystä.

Kyseessä on Pohjois-Lontoossa sijaitseva yksiö, joka oli ennen autotalli. Asunnossa ei ole erillistä keittiötä, vaan sen nurkkaan on asetettu pieni taso, jossa on lavuaari. Yksiöön on myös asennettu suihku, vessanpönttö ja vessan lavuaari, Daily Mail kertoo.

Hintaa entisellä autotallilla on jäätävät 250.000 puntaa, eli noin 290.000 euroa. Samaan hintaan saisi esimerkiksi kuuden makuuhuoneen omakotitalon Iso-Britannian Barnsleystä. Daily Mail esittelee myös Espanjan Alicantessa sijaitsevan huvilan, joka maksaisi vain viisi tuhatta puntaa entistä autotallia enemmän.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.