Loch Nessiä ei löytynyt – Charlie Sheen etsi nyt mystistä saukkoihmistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä ja tuore isoisä Charlie Sheen tunnetaan naisten kaatamisen, runsaan päihteiden käytön ja ankaran biletyksen lisäksi myös mielenkiinnostaan myyttisiä eläimiä ja taruolentoja kohtaan. Taannoin näyttelijän kerrottiin lähteneen metsästämään Loch Nessin hirviötä Skotlannista.

Loch Nessin hirviötä Sheen ei löytänyt, mutta mies ei ole TMZ-verkkosivuston mukaan lannistunut, vaan kääntänyt katseensa lumiseen Alaskaan. Mies lensi Alaskan Sitkaan ykistyiskoneellaan etsiäkseen käsiinsä myyttisen Kushtaka-olennon. Taruolennon nimi tarkoittaa löyhästi käännettynä ”maasaukkomiestä”.

Charlie Sheen kuvailee Kushtakaa ”muotoaan muuttavaksi keppostelijaksi, joka on puoliksi saukko, puoliksi ihminen”. Näyttelijän mukaan intiaanien tarinoista tuttu olento houkuttelee ihmisiä ulos leireistään matkien itkevän vauvan ääntä tappaakseen uhrinsa, ja ottaakseen tämän muodon.

Kuten tähden taannoinen Loch Nessin reissu, myöskään Kushtakan etsiminen ei tuottanut tulosta. Charlie Sheenin mukaan otus tiesi Charlien ja hänen seurueensa olevan liian taitava vastus itselleen, ja pysytteli piilossa kuin nössö.

Viina- ja huumehöyryisistä vuosistaan tunnettu näyttelijä Charlie Sheen on kunnostautunut elämässään myös naistenmiehenä. Taannoin viiden lapsen isä ja tuore isoisä esitteli kolme uutta tyttöystäväänsä, Jana Jordanin, Celeste Starin ja Jayme Langfordin. Kaikki kolme työskentelevät aikuisviihdealalla.