Plastiikkakirurgi leikkeli itselleen täydellisen vaimon – tässä tulos

Nettivideot Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksi maailman kuuluisimmista plastiikkakirurgeista on tohtori David Matlock, joka on esiintynyt useissa kauneusleikkauksia käsittelevissä televisio-ohjelmissa. Nyt mies on kertonut rakentaneensa oman vaimonsa unelmiensa naiseksi.

Tällä miehellä pysyy kirurginveitsi kädessä. Tohtori David Matlock tapasi Veronica-vaimonsa vuonna 2007, kun nainen kävi Matlockin luona vaginan pienennysleikkauksessa tyttärensä synnyttämisen jälkeen. Matlock hoksasi naisessa muutakin muutettavaa, mutta näki samaan aikaan hänen pintansa alla hurjaa potentiaalia tulla ensimmäiseksi Wonder Woman Makeover -tähdeksi.

Yhteisen projektin myötä Matlock lopulta rakastui Veronicaan ja kosi häntä jo ensimmäisillä treffeillä. Nyt 38-vuotias Veronica on käynyt lukuisissa kauneusleikkauksissa ja hän pitääkin itseään 49-vuotiaan aviomiehensä kävelevänä mainoksena.

Matlock ei ole tehnyt vaimolleen pelkästään tavanomaisia plastiikkakirurgian piiriin luettavia toimenpiteitä, vaan yksi hänen bravuureistaan on niin sanottu G-Shot, jossa naisen G-pisteeseen pistetään hyaluronihappoa paremman seksuaalisen kokemuksen saavuttamiseksi.

Pariskunta harrastaa myös kehonrakentamista, ja molemmat kumppanukset esittelevät leikeltyjä vartaloitaan mielellään kilpailulavoilla. Veronican tytär ei allekirjoita äitinsä ja isäpuolensa leikkauksia. Hän onkin sanonut, ettei koskaan tahdo kauneusleikkauksiin, koska tahtoo ennemmin olla oma itsensä, Barcroft TV -paljastaa.