Heidi Montag ponnahti kakusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalaiset kohujulkkikset Heidi Montag ja Spencer Pratt nähtiin taannoin Britannian Big Brother -talossa ohjelman julkkisversiossa. Julkkistyrkky pari herätti talossa kohua törkeällä käytöksellään ja putosi lopulta kilpailusta.

Nyt Heidi on kuvattu juhlimassa aviomiehensä Spencer Prattin syntymäpäiviä Las Vegasissa. Crazy Horse -klubilla järjestetyissä 30-vuotisbileissä Heidi oli piilotettuna kakun sisään, josta hän ponnisti näyttävästi esiin.

Heidi Montag on realityjulkkis, joka tunnetaan parhaiten silikonirinnoistaan ja lukemattomista kauneusleikkauksistaan, joihin hän oli taannoin myös kuolla. Julkkisten Big Brother -ohjelmassa blondi suuttui Lacey Banghardille, joka paljasteli itseään suihkussa. Hän itse harrasti talossa äänekästä seksiä aviomiehensä kanssa ja aiheutti ärtymystä katsojissa ja muissa asukkaissa. Playboy tarjosi Heidille taannoin 3,7 miljoonaa alastonkuvista, mutta Montag ei suostunut.