Lost-sarjan luojan uusi traileri hämmentää – mitä on tulossa?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Menestysohjaaja ja -tuottaja J.J. Abrams nousi äskettäin otsikkoihin, kun hänen vahvistettiin toimivan vuonna 2015 ilmestyvän uuden Star Wars -elokuvan ohjaajana. Miehen osallistumisesta kyseiseen projektiin spekuloitiin pitkään ennen asian varmistumista.

Nyt Star Trek -elokuvienkin ohjaajana tutuksi tullut Abrams on saanut faniensa pään pyörälle. Mies on nimittäin julkaissut tuoreen trailerin uudesta projektistaan. Stranger-nimellä kulkevassa trailerissa nähdään muun muassa mies, joka nousee merestä rannalle.

Vielä ei ole julkistettu mitään tietoja siitä, mihin traileri liittyy. Daily Mail kertoo, että osa miehen faneista on spekuloinut kyseessä olevan Believe-televisiosarjan traileri. Osa on myös veikannut, että traileri mainostaa Abramsin ja Doug Dorstin kirjoittamaa S-nimistä romaania. Kirja tulee kauppoihin tämän vuoden lokakuussa.

Lost-sarjan luojan J.J. Abramsin tuorein elokuvateattereissa nähty projekti on Star Trek Into Darkness -elokuva. Mies tunnetaan vuosien varrella myös muun muassa Fringe – rajamailla ja Alcatraz -sarjojen tuottajana. 46-vuotias elokuvatuottaja ja -ohjaaja on naimisissa Katie McGrathin kanssa ja pariskunnalla on kolme lasta.