Kahdella miehellä sama vaimo – nainen ei osannut valita

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joskus henkilö joutuu kahden tulen väliin, jossa valinnan paikka on vaikea. Eräs kenialainen nainen tapaili yli neljän vuoden ajan salaa kahta miestä, ja joutui lopulta kohtaamaan ongelman. Molemmat miehet halusivat nimittäin mennä naimisiin naisen kanssa.

Neitokainen ei kuitenkaan osannut päättää kumman miehistä hän valitsisi omakseen, joten hän otti molemmat. Kaiken yllätykseksi kaksilahkeiset suostuivat tähän, kun he kuulivat toisistaan.

– Olemme päättäneet tästä päivästä lähtien, ettemme koe itseämme uhatuksi tai ole mustasukkaisia vaimomme takia. Hän sanoo, ettei ole valmis päästämään kummastakaan irti. Olemme lupautuneet rakastamaan toisiamme ja elämään rauhassa. Kukaan ei pakottanut meitä tekemään tätä päätöstä, kertoivat miehet kenialaiselle NTV-kanavalle.

Aviomiehet ovat keksineet systeemin, jonka avulla he pääsevät näkemään vaimoaan eri päivinä ja olemaan kahden tämän kanssa. Miehet asuvat tuolloin hänen luonaan Mobasan piirikunnassa ja ovat isähahmoja hänen kahdelle lapselleen ja niille lapsille, joita nainen saa tulevaisuudessa.