Uutuuskahviin tulostetaan tilaajansa valokuva

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kahviloiden tarjonta on vuosien varrella moninkertaistunut kaikenlaisten erikoiskahvien myötä. Nyt eräs taiwanilaiskahvila on onnistunut panemaan vielä paremmaksi kuin muut kahvilat. Family Mart’s -kahvilan asiakkaat voivat ottaa kahvinsa vaahtoon oman kuvansa.

Kuva: Family Marts
Kuva: Family Marts

Taipeissa sijaitsevan kahvilan takana on Let’s Coffee -kahviyhtiön luoma konsepti. Asiakas valitsee haluamansa kuvan, joka sitten painetaan esimerkiksi latten päällä olevaan vaahtoon. Erityinen painokone tuottaa kuvat kahveihin, Metro kertoo.

Kyseessä ei kuitenkaan ole pitkään kestävä hullutus, sillä kahvipainatuksia saa vain tällä hetkellä käynnissä olevan Qixi-festivaalin aikana. Festivaalin kerrotaan olevan maan versio ystävänpäivästä. Kahveihin painettuihin kuviin käytetty muste on täysin turvallista syötäväksi.