Anna Safroncikin iltapuvussa uskalias kaula-aukko

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla nousee julkisuuteen lukuisia kaunottaria esimerkiksi musiikin, teatterin ja elokuvaviihteen saralla. Suomessa monille tuntematon Anna Safroncik on saavuttanut jalansijaa näyttelijättärenä saapasmaassa, ja siinä samalla kansainvälisissä viihdelehdissä.

Nyt Anna Safroncik on kuvattu osallistumassa Venetsian elokuvajuhlilla järjestettyyn Philomena-elokuvan ennakkonäytökseen. Kaunotar oli pukeutunut erääseen illan näyttävimmistä iltapuvuista, joka oli varustettu melko rohkealla kaula-aukolla.

Anna Safroncik syntyi Ukrainan Kievissä vuonna 1981. Hän on primaballerina Lilia Tchapkisin ja tenori Eugenio Safroncikin tytär. Missikilpailuissa menestystä saavuttanut tähti on esiintynyt monissa italialaisissa elokuvissa ja TV-sarjoissa.