Jessica Alba on Hollywoodin kuumin äiti – rantakuvat sen todistavat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijäkaunotar Jessica Alba on eräs Hollywoodin kauneimmista tähdistä. Hän on onnistunut säilyttämään kiinteän vartalon ja hehkeän olemuksensa myös kahden lapsen synnyttämisen jälkeen.

Viimeksi Jessica ihastutti Malibun rannalla, jossa neitokainen vietti aikaansa miehensä Cash Warrenin ja kahden tyttärensä kanssa. Alban päällä nähtiin violetti bikiniasu. 32-vuotias tähti sai kipristellä rannalla paparazzien jatkuvassa huomiossa ja salamavalojen säihkeessä.

Jessica Alba nähdään tänä vuonna Machete Kills -toimintaelokuvassa, jota tähdittää joukko viihdetaivaan kirkkaimpia tähtiä. Heihin lukeutuvat Danny Trejo, Mel Gibson, Amber Heard, Lady Gaga, Antonio Banderas ja muun muassa Zoe Saldana.