Kelly Brook kuntosalilla – julkaisi peppukuvan netissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monitoimijulkkis Kelly Brook on tehnyt viihdealalla paljon, mutta parhaiten hänet muistetaan maailmalla ehkä lyhyeksi jääneestä Talent-tuomarin pestistään. Tähti nähdään myös usein itse internetissä jakamissaan kuvissa vähäpukeisena.

Kuva: Twitter
Kuva: Instagram

Kelly Brooke on jälleen päättänyt jakaa omakuvan Instagram-palvelussa. Tällä kertaa kamerapuhelin on tullut mukaan kuntosalilla, jossa kaunotar esittelee timmiä kroppaansa ja erityisesti takapuoltaan peilin edessä.

Kelly Brook joutui pettämiskohun keskiössä, kun rugbypelaaja Danny Ciprianin kerrottiin pettäneen tähteä kuuden naisen kanssa. Julkkiskaunottaren kerrotaan soittaneen jokaiselle poikaystävänsä kanssa häntä pettäneelle naiselle. Neitokainen sai naisten numerot löytämästään salaisesta puhelimesta.